Omat tiedot
Hallinnoi profiilitietojasi ja tiliasetuksiasi
Profiilitiedot
Vaarallinen alue
Varoitus: Tilin poistaminen on pysyvä toimenpide. Kaikki tietosi poistetaan pysyvästi.
Kun poistat tilisi, kaikki kurssisi, oppilaat, kokeet ja muut tiedot poistetaan pysyvästi. Admin saa sähköposti-ilmoituksen ja poistaa käyttäjätilisi järjestelmästä.